Final4

Det blev tyvärr en mycket snöplig fjärde plats för Piffens handbolls C-flickor i årets FM serie. Men flickorna visade bra spel och på en fin kämpa anda och var definitivt inte långt ifrån medaljen.

Semifinalen var en riktig rysare under ordinarie match tid, 14-14 stod det i full tid. Men i förlängningen verkade som nerverna kröp fram och flickorna klarade inte av att hålla huvudet kallt. Men med tanke på att semifinalen spelades mot grundserie ettan och sensaste match lagen emllan slutade i en 22-10 förlust för pargas flickorna gjorde vi en mycket bra match och bjöd på hårt motsånd. KyIF vann förövrigt finalen över Atlas och bärgade hem FM-guldet.

Bronsmatchen var sen inte en riktigt lika bra match (men ingen dålig match heller), flickorna gick till halvtidsvila med en två måls ledning. Men tyvärr tappade dom spelet totalt i slutet av matchen och bronset gick istället till HIFK. Nu börjar träningen inför nästa säsong och jakten på medalj men som avslutning på denna säsong väntar ännu sjundeå cup 15-16.5.

Kommentarer
Postat av: Elin

Du får skicka lite bilder åt mej sen! :)

2010-04-26 @ 21:49:05
URL: http://eninordling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0