Utelek

Har varit ett helt underbart väder hela arbetsveckan för att naturligtvis ti helgen gå åt andra hållet...Har fyllt veckan med fysisk aktivitet i stort sett varje dag :) Så skönt att få vara ute och röra på sig i det vackra vädre. Har bland annat vart på sportplan och tränat (med handislaget), helt annat än vad man är van vid med jätte kul. Varti på länk, promenad och sprungit i trappor :)


Har nyligen införskaffat ett drickabälte åt mig från camelback (bild kommer senare), och ångrade mig stort på onsdagen att jag inte hade med det på löprundan. Hade planerat en riktigt kort och snabb runda och tänkte bältet bara är i vägen. Blev istället en 8,76km runda och närmare slutet skulle jag gärna tagit nåra klunkar vatten. Bara att ta tjuren vid hornen och börja vänja sig vid bältet, lär behöva det i framtiden.


Annars skaffade jag oxå ett par nya länkkare åt mig under HCR, kunde inte låta bli då jag kollat in dom en tid och nu var de ordentligt nedsatta. Denna gång blev det ett par Asics Gel Kayano 18 (skorna på bilden ovan), super sköna på fötterna och känns som fötterna bara rullar fram då man springer. Är mer än nöjd över mitt byte från nike till asics förra sommaren, lär int byta tillbaka på en tid ivarje fall.


Flash mob!

Under maj månad har jag utöver allt annat program dessutom deltagit i lite hemlighetsmakerier och lite extra zumba övningar. I Lördags under Pargasdagarna var de så dags, Pargas första flash mob! Resultatet kan ni kika på i klippet här under. Trots lite ruskigt väder och inte så himla mycket folk på stan hade iallafall vi roligt, det är väl ändå huvudsaken :D

Back on track

Som jag gissade blev det inte så mycket bloggande i maj månad. Hade allt för mycket annat att göra. Men nu har jag landat igen efter allt program och alla intryck som maj 2012 bjöd på :)

Bland annat det här har hänt:

- Helsinki city run gick bättre än jag trott, men mål tiden under två timmar klarade jag tyvärr inte: Årets tider blev Brutto: 2.06.55 och Netto: 2.05.48. En förbättring från förra året med dryga 14 minuter. Om jag komer mig för kanske jag skriver ett skillt inlägg om själva loppet.

- Firade Elins 16 års dag och Morsdag på samma dag :)

- En mer än onödig krock har jag oxå hunnit med. Bulor i näsan på bilen efter att jag blivit påbackad :/

- Läst, läst, övat, och åter läst och övat på OMI tenten.

- Varit på min brors bröllop vilket var en otroligt fin och minnesvärd dag! Verkligen en lyckad dag! Läs mer och se bilder här.

- Dagen efter bröllopet tog jag mig så upp till Tammerfors för OMI tenten jag tjatat så länge om. Teoretisk + praktiskt tent, skakade som ett asplöv inför båda...Tenten gick bättre än jag någånsin kunde tro och i dagens läge får jag titulera mig specialiserad på Klinisk Ortopedisk Medicin, OMI basic exam! :)

- Avslutade månaden med att säga hejdå till mina kollegor i Åbo. Från och med 1.6 håller jag hus i Pargas från måndag till fredag.
Foto: Elin

RSS 2.0