Från PIUG till Tammerfors

Blev en rätt spännande match igår, en hel del bra spel och lagspelet förde oss till en hemma seger 19-17. Fanns nog en hel del shabbel och sämre perider i matchen oxå. Egna spelet är jag någålunda nöjd med. Försvaret funkade bra och det är jag nöjd med, däremot kunde anfallsspellet gått bättre...gäller o sätta bollen i mål då chansen kommer. Men huvudsaken e att laget spelade bra ihop och att matchen slutade med vinst :) Efteråt hann jag med både mat och bastu...massor av jätte god mat. Hade en kul kväll trots att jag måste avlägsna mig lite väl tidigt. Hemma var jag lite före tie på kvällen. Precis före Jenny knackade på dörren.

Imorse var det sen väckning halv sex..huoh...kallt o is på rutorna va det då vi sku 6.00 sku starta upp mot Tammerfors. Var så tidig uppe att vi hann med att äta morgonmål i restaurangen här på Varala och det satt nog bra! Nu e de OMI 3b kursen som e på gång, dvs knä, höft och rumpa. Mycket information att ta in igen, djup koncentration varvas med skratt och skämt och vi har det fast hur kul här :) Två dagar till ännu...Nu en värmande dusch o sen börjar de nog bli tutidags.
Klicka på bilden för mer information om OMI

Snart dags...



Spelkläderna är nerpackade, jag är taggad och fit for fight. En banan att äta före match får naturligtvis oxå följa med i kassen. Efteråt blir det mat och bastu med laget. Får se om jag hinner med bastun, till kvällen kommer Jenny hit övernatt för tidigt imorn bitti åker vi upp till Tammerfors igen en gång på kurs. OMI 3b står den här gången på tur. Men nu fokus på matchen :) Om 10 minuter kommer mamma o hämta mig och som tidigare nämnts 15.30 blåser domaren igång spelet.

Mera badminton :)

Blev inte flera år mellan badminton spelandet den här gången, vilken tur :) Utan istället 4 veckor, fast sku nog gärna spela oftare. Blev nämligen igår igen spontant spelande då samma gamla tränare bad mig med o spela (kan ju int säga nej). 45 minuter spel hann jag med innan handisträningen börja. Helt tillräckligt bra uppvärmning för handisträningen. Axeln som annars brukar behöva lite extra hjälp värms faktiskt riktigt bra upp, samtidigt som kroppen i övrigt kommer igång.


Imorn e de så dags för andra hemma matchen för säsongen då Pickala HD från sjundeå kommer till PIUG. Hittils har årets tre matcher resulterat i en förlust, en oavgjord och en vinst. En vinst på hemmaplan skulle inte sitta helt fel imorn. 15.30 blåser domaren igång matchen, se till att vara på plats o heja på oss ;)

Farsdag

Åkte igår på dagen hem till mamma och pappa för att fira pappa. Med mig hade jag e liten present, ett kort och sist men inte minst choko muffins :) Mamma bjöd på porterstek, så otroligt gott.

Har alltid varit intresserad av att fixa kort, pyssla med papper och klippa o klistra. I våras hittade jag intresset för scrapbooking. Finns en massa härliga papper och detalher man kan scrappa med. Någå större projekt har jag inte haft men en del kort har det blivit under sommaren och hösten. Så naturligtvis e pappas farsdagskort ihop fixat och designat av mig. Inspiration hittar jag via bloggar och genom att googla. Vad sku man göra utan google ;) En bild på korten bjuder ja självklart på. I ett senare skede kan jag oxå lägga upp bilder på flera kort jag gjort.

Farsdag 2011


Mätt i magen


Satsade på en riktigt stadig frukost ida. Havregrynsgröt med linfrön i, toppad med frusna hallon och blåbär och ännu lite sirap ringlad över det. Till det ännu två smörgåsar med keso, tomat och lite svartpeppar. Gäller att orka hela dagen. Starten mot Riihimäki är ren kl 13. Visst fixar ihop en pastasallad som lunch att äta i bussen oxå. Matchen Cocks-PIF visslas sen igång 17.00.

Alla helgons dag...

Har idag tillbringat mycket tid med Mommo. På förmiddagen åkte jag som sällskap med ut till hennes stuga här i Pargas, hjälpte lite till med att plocka undan lite för vintern och efteråt tog vi en kort tur i skogen. Svampplockning hade mommo i åtankarna :) Vi behövde int vara mer än 30 min i skogsbrynet för att båda hita så mycket att det mer än väl räcker till en svampsås. Skulle säkerligen funnits mer, men har redan frysen full så det här fick räcka för den här gången :)

Senare på kvällen
gick jag över till mommo med WC pappret hon beställt o belv bjuden på nybakad kaka o saft. Stannade kvar en stund, spelade lite kort, drack ett glas rött och plockade i oss lite salt. Nu hemma har jag tänt ljus i höstmörkret och kollar på tv medans bykmaskinen snurrar på i badrummet...imorn åker ja sen iväg till Riihimäki för match :)


Tiden...

...den bara flyger iväg. En massa har hänt o har haft så mycket att tänka o fundera på under de senaste veckorna. Veckan som gått har bjudit på värsta beslutsångesten, hade ett stort beslut att fatta. Valet gjorde jag på fredagen och allt illamående som velandet framkallat släppte närstan direkt. Om valet är rätt eller fel kommer jag säkerligen aldrig att få svar på, men iallafall har jag valt att stanna kvar i Pargas. Nu återstår bara att forstätta söka...

"Veckans känsla"


RSS 2.0