Halvmara och OMI

Om två och en halv vecka skall jag springa Helsinki City Run, några veckor efter det skall jag tenta OMI:n. Är det då ett tecken att man borde göra nåt annat än sitta framför tv:n och kolla på serier om kvällarna då DVD spelaren tycks sagt upp kontraktet?

Borde ju ligga i full träning inför loppet nu, men den förbannade flunssan har hållit mig tillbaka i näst intill två veckor nu. Vill int annat än att vara fullt frisk till loppet (o gärna till inkommande måndags match) och har därför varit lite försiktig med att börja träna för tidigt igen. Är ännu lite småhostig men annars har jag inga symptom av flunssan mer, så idag tänker jag trotsa hostan och åka iväg på zumba ikväll. Pausen från zumban är redan 3 veckor! Dels på grund av flunssa men oxå pga jobb.

Men innan zumban är det nu bara att plocka fram OMI mapparna en stund och läsa, för antar det dels är det DVD spelarkraschen lär betyda.

Ett kort till

Min Kusin, som oxå är min Gudson, fyllde 6 år den 18 mars. Då familjen bor på åland har han fått vänta på presenten sin ända till påsken då dom var till Pargas och hälsade på. Angry birds lär vara en stor favorit, så kunde int komma på ett mer passande tema till kortet :)

Ett år igår!

Den här lilla tösen, Faster gulle, firade 1-år igår!! (bild lånad av mamma/fammo) Tänk hur snabbt tiden går. En massa grattiskramar från faster!

Under långfredagen firades ett åringen med kalas, kortet ovan är det som jag knåpa ihop till henne dagen till ära :)

Från det ena till det andra

Här har det då ekat tomt den senaste en o halv veckan, kan bero på att påsken varit full med program o gick i en raser fart. Kalasade, myste med värlens sötaste brorsdotter och åkte oxå en sväng ut till Dragsjärd för att hälsa på J, tanken var väl att vi skulle öva på OMI:n. Direkt efter påsk dök en ny flunssa upp, eller om det är den förra som aldrig blivit bra vet jag int. Den här gången med täppt näsa och återigen en förbannad hosta. Har int blivit någon träning sen före påsk och ännu får jag snta näsan ibland och hostan den vill int ge med sig.

Senaste helgen åkte vi med Pappa o Bror min för att hämta hem lite förnödenheter till det stundande bröllopet :) En dags tur över finska viken till Tallin, något smått till sommaren till mig själv rymdes oxå med i den fullpackade bilen. Under söndagen blev det sen OMI träning på jobb med K o J. Kommer nog att behövas en hel del övning ännu om jag tänkt komma igeno tenten. Fortsatte därför övandet igår kväll på jobb, blev ungerfär en två timmars "behandlingar" av Elin som snällt ställde upp som övningsdocka :)

Rena rådigåggan

Kändes lite smålustigt att åka iväg mot jobbet redan klockan sju imorse, jobbar normalt kväll i Åbo på torsdagar. Men ännu lustigare kändes det att gå hem redan fyra och ha en massa tid innan kvällens handis träning. Tidigare morgon blev det pga att vi innan helg brukar stänga tidigare.

Hann efter jobb hur bra som helst och handla innan träningen. Säger bara usch...man ska int handla dagen innan långhelg, trängsel i butiken och folk är ju som galna. Förstår mig int riktigt på hamstrandet, butikerna är ju faktsikt bara 3 av fyra dagar stängda. Tror nog de flesta har så de klarar sig fast man int sku hamstra hem lite extra av allt.

Blev badminton till uppvärmning idag innan handisen, så otroligt roligt. Fast det bara är några gånger jag vart med och spelat märker man redan stor skillnad på slagen, börjar sakta men säkert hitta dom igen. Int de lättaste efter flera års paus :) Handisträningen sen, med 4 + målvakt på träning kan man kanske int göra så mycket. Men blev en del kast, finter och en hel del tekninkprat och analysering. Vilket det oxå är givande!

Igår var jag och vinkade hej då till Elin och B-flickorna som åkte iväg till Danmark och Rödspaette cup, Hoppas de klarar sig någålunda bra men framför allt att de har roligt! Röda tråden i inlägget finns int, men nu blir det fyra dar ledigt, länge sen sist så vill önska alla en riktigt GLAD PÅSK!

Nummer ett, PIF-GrIFK

Efter en veckas träningspaus blev det så att inleda den här vecka med match igår kväll. Själv var jag riktigt taggad och hade massa överlopsenergi innan matchen. Blev en riktigt jämn match som tyvärr grani kammade hem vinsten i med två ynka mål tillgodo, 23-25. Var en sån match som är riktigt rolig att spela, inga direkta fulheter men ändå ett tufft spel. Själv är jag relativt nöjd med egna försvarsspelet, speciellt under slutet av matchen. I anfalls spelet finns det som alltid en massa att förbättra på, men har redan för länge sedan konstaterat att jag i grund o botten är en försvarsspelare.

Som jag tidigare skrev var oxå Elin med och spelade. Blev första dammatchen tillsammans, och förhoppningsvis blir det många fler :) Riktigt roligt och riktigt bra klarade hon sig! Hade dessutom ännu två b-flickor till med och spela. Flera av spelarna från grani var gamla lagkamrater från min tid i granitröjan, flera av spelarna har dessutom spelat med mestislaget för bara nån säsong sedan. Vilket visar på att vi definitivt int gjort nån dålig match :)

Systrar på stan

Har idag haft kvalitetstid med min syster. En dag på stan och snurrande i butiker. Åkte först in till Åbo centrum för att kolla igenom butikerna där, men hittade inte så mycket så ganska snabbt drog vi oss ut till Mylly och Myllytys. Själv hittade jag en jumpper, ett par jeans och lite gåvor. Elin hittade oxå hon lite nytt till garderoben åt sig :) Den med skarpt öga kan se att byxorna på bilderna är likadana. Hemma var vi sen i tid att Elin hann på träningen sin.


En lyckad dag på alla sett o vis, det ända som jag int riktigt är nöjd med är snön som vräkt ner under kvällen...marken har ju tom hunnit bli vit pånytt, suck! Men nog skall det snabbt smälta bort igen! Imorn blir det arbetsdag i Åbo och senare på kvällen handbolls match, jeey! :) En match som kommer bli lite speciell för mig, Elin kommer nämligen hon oxå vara med och spela. Dessutom antar jag en del lagkamrater från grani tiden är med och spelar. Klockan 20.00 blåses matchen igång i PIUG, så bara att se till att ni är där och hejjar på oss!


RSS 2.0