Huhhuu!

Kan int säga nå dess mer för tillfälle. Det har definitivt inte varit nån vidare start för laget vårt nu efter julen. Börja med brakförlusten i Hangö (fast de va ju inge nytt me den) o fortsatte nu på dagens träning. Undrar vart lagsammanhållningen håller på att försvinna? Folk verkar irritera sig på diverse småsaker, på allt och alla. Visst förstår att det säkert är massor med jobb att fixa allting, men alla kan int vara med och göra det. Det skulle bara bli en oduglig soppa av det. Gick idag tom så lång att en hota med att hoppa av resten av säsongen. O som ni kanske förstått så har vi inte direkt den största ringen att spela med. Blir det handboll nästa säsong, blir de högst troligt i nåt annat lag om det inte blir bättre. Orkar int med allt gnäll och vill spela påriktigt. Känns lite väl mycket  som lek emellanåt tom för mig som vill spela för att det är roligt. Kroppen min håller inte att satsa för hårt.

Var överlag en mycket seg träning. Spelade fotis med herrarna som uppvärmning. Passningar två och två och sedan uppvärming av målvakten. Resten av träningstiden användes till att spela med blandade lag tillsammans med herrarna. Vi var ett par som gärna skulle spelat en stund damerna mot herrarna men resten av laget sa stopp. Måst ärligt säga att att det är just det vi behöver, spela med varandra för att få mer lagspel. Som jag tidigare skrivit blir det inget av spelet om vi fortsätter med enbart individuella prestationer.

Har under jullovet inte haft någå som helst känningar i ryggen som var sjuk en lång tid under hösten. Men började sådär smått kännas lite efter matchen på sönda och kände nog av den på träningen idag oxå. Blir det int bättre kanske de sku va på tiden att fa o visa den nånstans, men de får tiden utvisa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0