Rena rådigåggan

Kändes lite smålustigt att åka iväg mot jobbet redan klockan sju imorse, jobbar normalt kväll i Åbo på torsdagar. Men ännu lustigare kändes det att gå hem redan fyra och ha en massa tid innan kvällens handis träning. Tidigare morgon blev det pga att vi innan helg brukar stänga tidigare.

Hann efter jobb hur bra som helst och handla innan träningen. Säger bara usch...man ska int handla dagen innan långhelg, trängsel i butiken och folk är ju som galna. Förstår mig int riktigt på hamstrandet, butikerna är ju faktsikt bara 3 av fyra dagar stängda. Tror nog de flesta har så de klarar sig fast man int sku hamstra hem lite extra av allt.

Blev badminton till uppvärmning idag innan handisen, så otroligt roligt. Fast det bara är några gånger jag vart med och spelat märker man redan stor skillnad på slagen, börjar sakta men säkert hitta dom igen. Int de lättaste efter flera års paus :) Handisträningen sen, med 4 + målvakt på träning kan man kanske int göra så mycket. Men blev en del kast, finter och en hel del tekninkprat och analysering. Vilket det oxå är givande!

Igår var jag och vinkade hej då till Elin och B-flickorna som åkte iväg till Danmark och Rödspaette cup, Hoppas de klarar sig någålunda bra men framför allt att de har roligt! Röda tråden i inlägget finns int, men nu blir det fyra dar ledigt, länge sen sist så vill önska alla en riktigt GLAD PÅSK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0