Semesterliv!

Som på beställning så kom sommaren och värmen ÄNTLIGEN!
Och med den kommer fräknarna.
 
Tisdagen spenderades som sagt i Dragsfjärd, med en kort visit ut till Högsåra oxå. Var riktigt skönt i solen på sina ställen då de int blåste. Har aldrig vart på högsåra tidigare men är nog en riktig sommaridyll :) Satt rätt läänge o pratade med J på kvällen tills jag märk att huups man bord kanske starta för att hinna men nån vettig färja ut till Nagu oxå.
 
Igår var sen en riktig latdag, men e väl så de ska va på semestern eller? Låg ute på bryggan och njöt av både solen, värmen och en lätt svalkande ljummen bris. Vart ut på sjön ett varv med Pappa och Ebba. Var i stort sett ute precis hela dagen. Lätt rödbrusig var man nog efteråt, så en varm bastu som avslutning på dagen gjorde nog gott :)
 
Idag blev det sen att åka in med mamma o pappa till stan för att "veckosluts handla". Strosa omkring i Mylly en stund med Elin. Annars har jag mest försökt hålla mig i skuggan idag för att låta huden vila efter gårdagen. Så man imorn igen kan njuta för fullt då ja åker tillbaka ut till stugan. Så länge vädret håller i sig vill säga!

Kommentarer
Postat av: minna

högsåra :)

Svar: Jo de va nog ett jättefint litet ställe :)
Linda

2012-07-06 @ 22:20:33
URL: http://minnashandarbete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0