Back on track

Som jag gissade blev det inte så mycket bloggande i maj månad. Hade allt för mycket annat att göra. Men nu har jag landat igen efter allt program och alla intryck som maj 2012 bjöd på :)

Bland annat det här har hänt:

- Helsinki city run gick bättre än jag trott, men mål tiden under två timmar klarade jag tyvärr inte: Årets tider blev Brutto: 2.06.55 och Netto: 2.05.48. En förbättring från förra året med dryga 14 minuter. Om jag komer mig för kanske jag skriver ett skillt inlägg om själva loppet.

- Firade Elins 16 års dag och Morsdag på samma dag :)

- En mer än onödig krock har jag oxå hunnit med. Bulor i näsan på bilen efter att jag blivit påbackad :/

- Läst, läst, övat, och åter läst och övat på OMI tenten.

- Varit på min brors bröllop vilket var en otroligt fin och minnesvärd dag! Verkligen en lyckad dag! Läs mer och se bilder här.

- Dagen efter bröllopet tog jag mig så upp till Tammerfors för OMI tenten jag tjatat så länge om. Teoretisk + praktiskt tent, skakade som ett asplöv inför båda...Tenten gick bättre än jag någånsin kunde tro och i dagens läge får jag titulera mig specialiserad på Klinisk Ortopedisk Medicin, OMI basic exam! :)

- Avslutade månaden med att säga hejdå till mina kollegor i Åbo. Från och med 1.6 håller jag hus i Pargas från måndag till fredag.
Foto: Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0