Fysioterapi

Är så åter hemma i Pargas. Har idag varit och visat min sjuka "axel" till min fysioterapeut här i Pargas. Smärtan ligger under högerskulderblad, efter några enstaka frågor ställde han i telefonen den preliminära diagnosen inflammation i m. serratus inferior. Dagens undersökning visade dock nå helt annat, nämligen en låsning/en disk som putar lite ut i övre bröstryggen. Blev en rätt "våldsam" behandling ida med traktion och manipulation av nacken och övre bröstryggen samt massage av övre ryggen och nacken. Nu ett par timmar efter behandlingen känner jag mig rätt öm i nacken måst jag säga. Om de fortfarande är sjukt på månda blir det nytt besök på tisda.

Måst även berätta att vi med Jenny nu fått grönt ljus att skriva examensarbete om det vi vill. Så länge artiklarna vi hittar inom ämnet är tillräckligt objektiva :) Nu väntar vi på att referenslistan skall komma från Sverige och sen är det väl bara att sätta igång.

Kommentarer
Postat av: MALINHE |foto|

Är allt bra med dig? :)

2010-01-28 @ 17:23:55
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: Linda

Förutom ömheten efter behandlingen är nog allt riktigt bra med mig :) Det är ändå int mer än en lite besvärligare låsning så inge allvarligt.

2010-01-28 @ 21:04:56
URL: http://lindanordling.blogg.se/
Postat av: Emmelist

ja den är himla god den :D mums! nu vill jag ha choklad ju! :D

2010-01-29 @ 12:21:25
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: It´s you and me baby ! Roliga tävlingar pågår hos mig nu :)

Hej :) Ville bara säga att missa inte tävlingarna hos mig nu :) 3 st pågår där du kan vinna allt från smink till smycken :)

2010-01-29 @ 22:44:03
URL: http://itsyouandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0