Ett första hurraa!

Kan int själv riktigt förstå det, men har faktiskt idag varit på min sista lektion i Arcada! Lektionen börja med ett drama framfört av lärarna för kursen och avslutades med feedback diskussioner. Så kan int säga att de var en speciellt tung sista lektion. Det enda som nu återstår är inlämnandet av examensarbetet, mognadsprovet och presentation x2 av examensarbetet (en 1h presentation, o en 10 min presentation).

Till Helsingfors kom jag med mamma och Ebba imorse. Hade räknat med en hel del massor extra tid för körandet då jag visste att vi kommer in i absolut värsta rusningstiden. Men trots de fick jag ändå nervöst titta på klockan då kön ringla sig fram sakta sakta. Extra långsamt då det förståss hade hänt en olycka som stocka trafiken extra mycket. Sist och slutligen var jag enbart nån ensaka minut för sent inne i klassrummet.

Nu blir det snart middag tillsammans med mamma innan vi sätter oss i bilen och kör hem tillbaka, sen blir det handbollsträning ikväll.


Kommentarer
Postat av: Michaela

vilken skön känsla :D

2010-10-21 @ 20:17:55
URL: http://bloggen.fi/michaela
Postat av: Linda

De e nog en otroligt skönt känska, men samtidigt rätt konstig. De e ändå så många år av sitt liv man tillbringat på skolbänken.

2010-10-21 @ 20:50:18
URL: http://lindanordling.blogg.se/
Postat av: minna

hurraaa, grattis

2010-10-23 @ 16:35:44
Postat av: Linda

Tack Minna :)

2010-10-23 @ 20:54:05
URL: http://lindanordling.blogg.se/
Postat av: LINA K - blivande författare!

Helsingfors innerstadstrafik verkar vara kaos mest hela tiden nu de senaste dagarna, hoppas att inga fler lastbilar drar ner spårvagnskablarna iaf =P



SV: Japp, det är den kinarestaurangen som är i Arabia Centrum =) Har sett att de verkar ha bra lunchbuffet där också men ännu inte testat!

2010-10-24 @ 17:16:50
URL: http://eimk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0