Torsdag

Igår Torsdag blev igen en rätt aktiv dag. Var på dagen ut med Ebba på långpromenad och på kvällen på långpromenad med Pappa och Ebba. Däremellan hann jag med att vara med på Elins träningar. Fotboll till uppvärmning, därefter fick flickorna passa lite. Sen blev det lite "ringspel" och som avslutning ultimate men med handboll istället för fresbee. På kvällens promenad var vi ner till Munkviks stranden med Ebba och hon var som galen då vi släppte henne lös. Sprang på som bara den, och vatten de gillar hon nog starkt :)

Mitt knät är definitivt inte på något sätt 100%:igt ännu efter insidenten i början av april. Har inte själv fått någon rätsida på vad det skulle kunna vara så blev ett besök till FysioClinic för konsultation igår morse. Men tyvärr, int heller där fick jag något svar, med andra ord är det något lustigt som spökar på. Och ett nytt läkarbesök ligger väl och knackar på dörren :/

Kommentarer
Postat av: lin

Så vi hade inte träning med pojkarna heller? Så hade vi inte heller beachvolley??

'Då missade ja väl inget "spciellt" :D

2010-06-18 @ 12:19:40
URL: http://eninordling.blogg.se/
Postat av: Linda

De va nog tillsammans med 97ans pojkana, men di va 3 o sen va de 3 av er på plats så int så många. O nej ingen beachvolley då Limba int hitta bollen.

2010-06-18 @ 13:24:16
URL: http://lindanordling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0